Auto's, Motoren & Banden

Ga jij in 2023 ook elektrisch rijden?

Wie diens auto weer vol moet gooien met brandstof, voelt bij iedere drup benzine of diesel de moed dieper in de schoenen zakken. De brandstofprijzen rijzen de pan uit en dat terwijl het leven op vele vlakken al zoveel duurder is geworden. 2023 is dan ook het jaar waarin het de moeite waard kan zijn om te kijken of elektrisch rijden iets voor je is. Is een elektrische auto niet heel erg duur? Wij horen het je denken. Wie zei dat je deze wagen zou moeten kopen? Je kunt hem namelijk ook leasen. Daarmee combineer je het beste van alle werelden: je rijdt op een duurzame manier in een wagen waar je op kunt bouwen. Bovendien kom je niet voor onverwachte, hoge kosten te staan omdat deze vrijwel allemaal gedekt zijn door je leasemaatschappij. Laten we dus snel in de details duiken. 

 

Elektrisch rijden is duurzamer en voordeliger

De toekomst is elektrisch. Punt. De traditionele wagens op fossiele brandstoffen zullen uiteindelijk verdwijnen en plaatsmaken voor elektrische wagens. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het is ook beter voor je portemonnee. Je kunt namelijk zonnepanelen op je dak laten aanbrengen waardoor je uiteindelijk gratis kunt rijden. Een elektrische auto leasen is een goede manier om met het elektrisch rijden te beginnen. Je betaalt dan namelijk een vast bedrag per maand om in je wagen te rijden. Heb je pech? Dan kun je gelijk hulp inschakelen. Moet de auto gerepareerd worden dan worden deze kosten door de leasemaatschappij vergoed. Alleen wanneer je schade hebt opgelopen die niet op een tegenpartij verhaald kan worden, moet je een beroep doen op je eigen risico. 

 

De perfecte auto voor iedere automobilist 

Weggebruikers zijn net zo divers als de mens zelf. De een gebruikt diens auto alleen maar om de kinderen naar de opvang te brengen, de ander brengt vele uren per dag door in de wagen op weg naar diens werk. Kies daarom een model dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt een private lease elektrische auto vinden die aansluit bij jouw behoeften. Wil jij een auto met een hoge actieradius? Is het voor jou gemakkelijker om een hybride wagen te nemen? Er is altijd een passend model te vinden. Vind je het leasen nog iets te duur? Bekijk dan ook de mogelijkheid om een tweedehandswagen te leasen. Je zult zien dat de kosten per maand dan aanzienlijk lager zijn. 

 

Vind jouw deal 

Als je wilt weten welke opties het beste bij jouw wensen aansluiten, kijk dan eens op de site van Univé. Hier kun je zien welke modellen beschikbaar zijn voor een leasecontract en van welke voordelen je allemaal gaat profiteren. Wil je een contract afsluiten, dan kun je even contact opnemen zodat je gelijk geholpen wordt. Veel rijplezier in het nieuwe jaar!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader