Cadeaus & Gadgets

Wat geef je als valentijnscadeau? 3 tips

In het nieuwe jaar beginnen de meeste stelletjes alweer af te tellen naar de eerste feestdag van het jaar: Valentijnsdag. De dag van de liefde. De dag waarop je jouw geliefde extra in het zonnetje zet, mag verwennen en verrassen. De één is er dol op en de ander vindt het te commercieel. Maar stiekem is er toch niets leukers dan het geven en ontvangen van cadeautjes en het ondernemen van leuke activiteiten? Daarom kan het geen kwaad om alvast wat te dagdromen over de komende Valentijnsdag. Maar weet jij al wat je geeft als valentijnscadeau? Nee? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Met de volgende drie tips vind jij zeker wat bij hem of haar past.

1.      Cadeau vol betekenis

Vind je het normaal gesproken lastig om je ware gevoelens te uiten? Zeg je te weinig hoeveel je van hem of haar houdt? Dan is Valentijnsdag dé dag om hier verandering in te brengen. Een cadeau vol betekenis te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ontwerpen van een eigen kaart? Inclusief persoonlijke boodschap. Ga er goed voor zitten en laat echt je hart spreken. Zeker als deze persoon dit niet vaak van je hoort, zal dit een cadeau zijn wat hij of zij niet snel meer zal vergeten. Er is echt weinig voor nodig. Je hoeft geen dure cadeaus te geven als je het maar met liefde geeft.

2.      Gepersonaliseerde sieraden

Een doos chocolade of parfummetje kennen we inmiddels allemaal wel. Hoewel dit tijdloze cadeaus zijn en eigenlijk altijd wel in de smaak zullen vallen, kunnen ze niet op tegen een gepersonaliseerd cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van gepersonaliseerde sieraden? Een sieraad met een liefdevolle inscriptie, een belangrijke datum of gewoon jullie namen om op die manier altijd – ook al zijn jullie weg van elkaar – samen te zijn.

3.      Verras elkaar

Zijn jullie dol op verrassingen? En speelt romantiek altijd een belangrijke rol binnen jullie relatie? Dan is de kans groot dat Valentijnsdag ook altijd groots wordt gevierd. Probeer het dit jaar echter eens anders aan te pakken. Plan allebei de hele dag vol en geef elkaar een tijdstip. De één mag bijvoorbeeld een activiteit voor de ochtend en de middag bedenken, de ander voor de avond. Zeg elkaar verder niets, maar zorg er wel voor dat de activiteiten elkaar niet overlappen. Op die manier wordt het een hele spannende en romantische dag voor jullie allebei.

Het is ook leuk om samen in de weken voorafgaand aan Valentijnsdag een bucketlist voor deze dag te maken. Dingen die jullie echt een keer samen willen ondernemen, maar waar jullie nooit aan toe lijken te komen. Dan is het wel heel leuk als jullie dit samen kunnen doen op de meest romantische dag van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader