Auto's, Motoren & BandenSport & buiten

Hoe ziet het leven van de familie van F1-coureur Max Verstappen er uit?

Achter elke topsporter staat een thuisfront. Familieleden en intimi zijn voor het goed presteren vaak van groot belang. Het zit het met de familie van Max Verstappen? Hoe ziet hun leven eruit en welke rol spelen zij bij de meer dan goede prestaties van Max?

De ouders van Max Verstappen hebben veel race-DNA

Cruciaal binnen de familie van Max Verstappen zijn natuurlijk zijn ouders, Jos Verstappen en Sophie Kumpen. Opvallend genoeg hebben beide ouders van Max veel race-DNA in hun bloed zitten. Van vader Jos, voormalig Formule 1-coureur, is dit algemeen bekend. Weinig mensen weten echter dat Max’ moeder Sophie ook van snelheid houdt. Vroeger versloeg ze tijdens kartraces zelfs twee voormalige F1-racers, namelijk Jarno Trulli en Giancarlo Fisichella. Waar Max Verstappens wilde en woeste kant van zijn vader lijkt te komen, heeft hij de bedeesdheid en kalmte ongetwijfeld aan zijn moeder te danken. De DNA-mix waarmee Verstappen is gezegend, lijkt de perfecte combinatie te zijn voor het best mogelijke racebloed. De knappe resultaten die Max haalt bewijzen dit eens te meer.

De zus van Max: Victoria Verstappen

Een bekend gezicht dat tijdens veel races van Max Verstappen te zien is, is dat van zijn jongere zusje Victoria. Uit familieverhalen blijkt dat Victoria thuis echt de baas was over Max. Als ze iets wilde, kreeg ze het van Max. Waarom? Max wilde geen ruzie maken. En terecht, want dat deed en doet hij liever op de baan. Niet letterlijk, maar in figuurlijk opzicht. Overigens is Victoria zelf ook actief als kartster. Ook zij weet het gaspedaal dus goed te vinden!

Max’ vriendin Kelly Piquet

Momenteel het allerbelangrijkste in Max’ leven is zonder twijfel zijn vriendin Kelly Piquet. Kelly is de dochter van de voormalige Braziliaanse F1-racer Nelson Piquet, die er in slaagde om drie keer het Formule 1-kampioenschap te winnen. Kelly Piquet heeft daarnaast een Nederlandse moeder. Ze is actief als model. En dat is natuurlijk volkomen terecht voor iedereen die weet hoe ze eruit ziet!

Wil je meer weten over de familieleden, vrienden en bekenden rond Max Verstappen? Meld je dan aan bij een goede Formule 1 nieuwssite op internet en je blijft continu op de hoogte van alles wat er rond onze Nederlandse F1 coureur speelt!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader