GamesSport & buiten

Fifa ultimate team

Hey jongens, wat is hier aan de hand en welkom bij een nieuwe video dames en heren vandaag hebben we de nieuwe sbc malin-kaart om vandaag te beoordelen Malin was een van de jongens die we in het begin van het jaar daadwerkelijk gebruikten als een van de baby– metakaarten, toch uh, omdat hij destijds een vrij goedkope optie was, denk ik dat mensen hem vooral een scheikunde-afmaker gaven, omdat zijn basiskaartstatistieken voor tempo eigenlijk in een behoorlijk behoorlijk gebied waren, maar met Malin-jongens kijken we naar iemand die 5 is voet 10 gemiddeld laag werktempo rechtsvoetig viersterrenvaardigheden driesterrenzwakke voet dus ik weet niet waarom EA hem niet de viersterrenzwakke voet geeft, maar het is wat het is uh eigenschappen van de speler in het spel hij heeft de buitenste voetschot eigenschap die duidelijk nuttig is, evenals de flare- eigenschappen in-game attributen uh de kaart gaat werken met echt goede statistieken voor tempo kalmte ik had een 83 met een drie a ja oké oké het doet het zo dat doet het soms maar uitstel b zoals dat soms oké laten we deze kaart eens bekijken ah scherpschutter scheikunde cel afmaker scheikunde cel dus scherpschutter geeft hem daar de belangrijkste dribbelstatistieken zonder een balansboost 5 voet 10 gemiddeld lichaamstype met een schietboost, en dan geeft de afmaker hem alles behalve lange schoten reacties is lage behendigheid balans verhogen 5 voet 10 hoogte ik geef hem een finisher ik ga hem zeker een finish er geven oké dus met de finisher chemi cel basis aartstatistieken voor schieten is in een redel jk fatsoenlijk gebied voor de meeste staki gen binnenkant van de 18-yard-box uh het doorgeven van statistieken voor iemand die voornamelijk als spits gaat spelen, is heel behoorlijk, het is een kaart die je echt in de zijposities kunt spelen als je dat ook wilt, gemiddeld lage werksnelheden als het een goede is medium low heeft meestal de voorkeur om door het midden te gebruiken, maar er zijn enkele medium lows die je zeker in de zijposities zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld veel mensen gebruiken nog steeds de me Messi-kaart in de zijgebieden die mijn hart elke keer pijn doen, omdat die kaart veel te goed is om in de zijposities te worden gebruikt wanneer hij zo goed is als hij is in de cam- positie, maar het is gewoon iets dat je kunt doen als je team is zoals echt heel gestapelde uh basiskaartstatistieken om op de kaart te dribbelen we zullen ermee experimenteren weet je wat ik vind het niet erg om ze op de basis uit te proberen ik ga de basis erop gebruiken.

Ik geef ze geen scheikunde-stijl omdat het een beetje van het tempo opvoert het schieten wordt opgevoerd in schotkracht passeren wordt opgevoerd dribbelen wordt opgevoerd het is fysiek wordt opgevoerd, dus ik vind het niet erg dat de koersnauwkeurigheid op 85 staat. En dan heeft hij echt wat echt goede fysieke mogelijkheden ook oké ja ik zal een basis proberen om te zien of ik echt iets anders wil maak je geen zorgen over de chemie we hebben gewoon teams samengesteld omwille van de beoordeling op de ene kaart goed dus uh ja we zullen gebruik ze in de drie vier een twee blah blah blah blah oh mijn god zoals vergeleken met dit zeldzame goud dit zeldzame goud stoorde me in het begin van het jaar Julian brandt we zullen dat doen we zullen dat doen ja we zullen doen we doe Spanje bovenaan waarom niet weer achter blijf vooraan de spitsen en tactiek is hetzelfde oké cool laten we ze gaan proberen ik ga doen alsof ik niet gewoon daar scoorde en uh neem gewoon mijn mijn bewerkingssoftware op lol oh je weet niet wat je moet doen ik wil een slag proberen met zijn zwakke voet dat is een hand weet je jongens doen ze geen handballen in de nieuwe sportschool omdat ik zweer dat ze vorig jaar iets hebben gedaan waar het door gaat ze heb je het tempo voor oké ik wilde zeggen heb je het tempo ervoor maar coon day is een monster dus oh hij redt eigenlijk dat eh kreeg daar ook bijna een uitdaging ik heb het niet groen gemaakt om eerlijk te zijn voor de schoot over maar ik kon het daar een beetje beter doen, oh ik probeerde een dubbel trekkerschild te krijgen, maar yuri daarachter gaan we kleine fijne kneepjes kleine kleine ingewikkeldheid laten we gaan je zult die nemen uh ja ik bedoel luister hij heeft niet de uh lange shots want het is zeker meestal een spits je neemt aanvallen van binnen de 18 yard box oh mijn god waarom spelen mensen zoals deze man waarom is oh ik probeer te gaan voor wat hij buitenspel staat oh mijn ik was zoals wat daar net gebeurde waarom gebeurt er niets oh god meloen oké we nemen het op zijn zwakke voet niet gek slaan maar goed genoeg positioneren voor dat doel dat is de meta voor de nieuwe generatie van het spel jongens altijd op zoek naar die extra pass regelmatige kracht staking over het doel daar ter stegen redt het oké dus ik scoorde een doelpunt in het begin maar ik was uh ik nam per ongeluk mijn bewerkingssoftware op, dus ik zal jullie laten zien hoe we het uiteindelijk hebben gescoord, dus uh ja, we doen gewoon een pass hier aan de zijkant we bewerken de ruimte hier door het midden jullie nemen een hoek van 45 graden klein aanraken kleine aanraking daar en dan wil je gewoon de hoek werken waar je het gewoon meteen goed zou kunnen schieten, dus we werken de roulette hoek je zou de extra pass hier kunnen doen dit is gewoon de meta en fifa 22 als het gaat om de nieuwe gen-versie van het spel op zijn minst kijk, je kunt de aanval goed doen, we nemen de staking omwille van de beoordeling, maar zodra je die ruimte hebt gecreëerd, moet je waarschijnlijk gewoon de extra pass maken als een bounce-pass en je gaat gewoon voor een eerste keer volley dat is gewoon hoe dat werkt, maar uh ja, we richten het op de linker bovenhoek en uh uiteindelijk scoren we die ene zo goede dingen daar oh nee we kunnen niets krijgen ik wil zien of ik kan krijgen als een bijna post strike daar maar geen kans ik wacht het daar voorbij kijk of ik dit hier kan krijgen ik ga niet voor een afstandsschot want zonder de chemie stijl bal rol ah ik was vroeger een ding terug in de dag gewoon bal rol in de speler en lok dan de straf uit die was echt dom om eerlijk te zijn alsof het handmatige tackles moeten zijn om dat eerlijk te laten zijn om te zien, dus duidelijk kante, gewoon kante zijn, onderschept die kans daar zonder dat de man echt veel doet, maar dat zijn de extra passes die je wilt zien voor goed, het is een beetje hoe FIFA werkt, oh ik probeer iets lichamelijks te doen en dan terug naar beneden te gaan.

Wedstrijd tactieken

Ik verwacht niet dat ze het eerlijk zullen krijgen, niet die oh en we krijgen een afbuiging nee oké hij schiet van buiten dat met zijn linkervoet om te zien wat er zou gebeuren oh EA hij pakt hun slechte voorsprong aan alsof het een pen is EA het is een pen mannen meer naar het midden echt oh wauw zijn verdediger echt toegewijd aan die Shaw annuleren a hij echt toegewijd aan die zwakke voet ah het verleden de doorgaande ballen rond de 18 man je moet bounce passes doen ik zeg het je ze zijn zo verschrikkelijk alleen de gewone ze zijn altijd slecht ik kan de beste pass ter wereld hebben ze zullen slecht wachten die pass oh meer kracht misschien als ik meer kracht had dat ik goed ben ik ga hem een beetje noemen beetje hier en dan de overgang maken oh niet slecht bijna op de volley oké kom dichtbij ding en echt de man van achter gaat me gewoon zo platwalsen oké oké jongens dus definitief oordeel over de nieuwe meloenkaart dus met betrekking tot hoe het presteert in het spel jongens uh we proberen ze uit op zowel de uh basis scheikunde stijl om bepaalde delen van de kaart te versterken als de scherpschutter ik zal eerlijk zijn met jullie ik merkte niet echt een enorm verschil als het ging om de chemiestijl verandert uh de basis verbetert bepaalde delen van de auto waarvan je denkt dat ze erg op elkaar lijken um je kunt ze ofwel geven of met de basis de finisher de scherpschutter finisher voor de binnenkant van de 18 yard box voor een hoger percentage aanvalshoeken uh om behendigheid hoog te houden haar dribbelen met de balans, je weet dat het een super ideale chemiestijl zou kunnen zijn om ze ook te geven.

Team indeling

Een gemiddeld lichaamstype voor het spel tegenwoordig, toch, het is gewoon een beetje hoe het werkt. dribbelend lichaamstype en dat soort dingen voor zijn zaak, want je weet natuurlijk dat ik dit soort vergelijking niet ga maken, maar met betrekking tot explosiviteit en dat soort dingen hebben we deze kaart beoordeeld die je mogelijk had kunnen krijgen van icon swaps en zijn medium laag is absoluut ongelooflijk omdat zijn dribbelen goed werkt met dat korte en magere minus lichaamstype, al dat soort dingen uh met Malin het is uh behoorlijk behoorlijk natuurlijk zou je zeker kunnen werken met het zeker um met de passerende passing is behoorlijk behoorlijk op de kaart als je ze voornamelijk in de spitspositie gaat gebruiken, wat volgens mij de meeste mensen zullen zijn en dan is hij natuurlijk voor fysieke capaciteiten behoorlijk behoorlijk in het ook vanwege het gemiddelde lichaamstype zou ik zeggen dat het over het algemeen meer een spc is die je ontgrendelt omdat je een Bundesliga-spits wilt hebben om bovenaan te spelen, want als we kijken naar de spelers in deze competitie, laten we dan naar de bundesliga en dan zoeken we naar de aanvallers in deze competitie aanvallers rechts Robert Lewandowski is het ene Holland is het andere en dan zullen het meestal spelers in de zijposities zijn er is de babu cartoon Andre Silva dus ja zoals je duidelijk kunt zien dat ze niet ik heb niet echt aanvallers in deze competitie, de enige speler die ik kan bedenken is de beboo-kaart voor een goedkoper alternatief, omdat Holland zo’n 225k is, dus als we ernaar kijken vanuit die variatie je kunt niet fout gaan met wat dat met hoeveel de spc kost van een spc waar je voer in stopt, want de prijsklasse waar hij op zit is de kaart die speciaal is, niet per se, maar als je een bundesliga-team maakt en je hebt spitsen nodig um dan zal hij duidelijk fatsoenlijk zijn in het midden van het spel gewoon niets bijzonders zoals in het begin was hij een geweldige kaart om te gebruiken uh omdat verschillende soorten kaarten in het begin van het jaar met de zeldzame goud en al dat soort dingen, maar ik denk wel dat voor de meta van het spel tegenwoordig het ontbreken van een zwakke voet hinderlijk is, het gemiddelde lichaamstype wijkt af van de meta van het spel, maar je moet er ook rekening mee houden dat deze kaart geüpgraded zou kunnen worden om eerlijk te zijn, het feit dat hij geüpgraded kan worden is een enorm pluspunt, dat is het belangrijkste waar je naar moet kijken, want je weet natuurlijk in de toekomst of je hem gewoon een scherpschutter kunt geven scheikundestijl goed en ze verhogen de basiskaartstatistieken voor schietsnelheid, passeren en lichamelijkheid het is niet slecht, dus ik vind de spc bij 137k eigenlijk niet erg, het is niets geks speciaals, maar het is een kaart die in het midden van het spel kan worden gebruikt als je nodig hebt een Bundesliga-spits dus gewoon een van die soorten sbc’s naar mijn mening dus ja hopelijk hebben jullie genoten van deze video vandaag ik zal jullie vangen voor de volgende vrede uit jongens hou van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader