Bouw en VastgoedWonen / Huis en Tuin

Zelf je huis verkopen, makkelijker dan je denkt

Als je de beslissing hebt genomen om je huis te verkopen, dringt zich al snel de vraag op hoe je dit praktisch gaat doen. Zet je zelf de woning te koop, schakel je de hulp in van een professioneel makelaar of kies je voor de diensten van Zelfwoonhuisverkopen?

Samenwerken met Zelfwoonhuisverkopen, de voordelen zonder de nadelen

Zelf instaan voor de verkoop van jouw huis brengt heel wat zorgen met zich mee. Je moet beslissingen nemen over zaken waar je misschien niet heel onderlegt in bent zoals de waarde van de woning, je moet potentiële kopers ontvangen en rondleiden en je moet de wettelijke procedures naleven voor de effectieve verkoop. Niet iets om onbezonnen aan te beginnen dus. Een professioneel makelaar neemt je veel werk uit handen, maar hier hangt uiteraard ook een prijskaartje aan vast dat hoog kan oplopen. Je kunt ervan op aan dat het je gauw enkele duizenden euro’s zal gaan kosten om op deze manier zelf je woning te verkopen, geld dat je natuurlijk liever voor iets anders zou gebruiken. Zijn er dan geen andere mogelijkheden waarbij je de nadelen van de vorige twee mogelijkheden kunt vermijden? Gelukkig wel, via Zelfwoonhuisverkopen kies je voor een maximale opbrengst met een minimum aan werk en zorgen.

Wat kan Zelfwoonhuisverkopen voor jou doen?

Jij verkoopt jouw huis rechtstreeks aan Zelfwoonhuisverkopen wat zorgt voor een snelle, makkelijke en eenvoudige verkoop. Geen makelaars en geen tussenpersonen en dus geen verborgen kosten bij verkoop van je huis . Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt gepeild naar jouw verwachtingen en wensen, want die zijn uiteraard van groot belang doorheen het hele proces. Samen met jou wordt dan de waardebepaling van de woning gedaan. Hierbij worden alle aspecten in rekening gebracht die van invloed kunnen zijn op de waarde. Denk maar aan ligging, indeling, buurt enzovoort. Jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de vastgoedmarkt zorgt ervoor dat wij steeds een correcte waarde kunnen bepalen. Je kunt dus steeds rekenen op een eerlijke prijs die in alle openheid met jou besproken wordt en waarbij ook naar jouw verhaal en inbreng geluisterd wordt. Ga jij akkoord met ons bod, dan kan de verkoop afgerond worden. Wij zorgen binnen ons netwerk voor de verkoop en regelen alle administratie die erbij komt kijken. Verkopen gaat dus snel, eenvoudig en eerlijk. De voordelen zonder de nadelen zeg maar.

Snel huis verkopen

Zet vandaag nog de stap

Wil jij jouw woning verkopen zonder zorgen? Zelfwoonhuisverkopen maakt graag kennis met jou en jouw woning en helpt je doorheen de hele procedure. Zelf je woning verkopen met een minimum aan administratie en tegen een correcte prijs, het kan en wel makkelijker dan je zou denken. Bespaar jezelf de kosten en de zorgen en kies voor de perfecte oplossing voor de verkoop van jouw woning.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader