Hobby & KlussenWebwinkels

EINDELOOS CREEREN MET NEOCUBE MAGNETISCHE BALLETJES

Ze zijn klein, magnetisch en ultra sterk en ze bieden jong en oud gegarandeerd uren speel- en friemelplezier, de Neocube magnetische balletjes.

ZEG MAAR BUCKY BALLS TEGEN DEZE BALLETJES
Neocube magnetische balletjes of bucky balls zijn balletjes van 5mm doorsnede. Ze zijn gemaakt van neodymium, een erg sterk magnetisch materiaal. Oorspronkelijk waren de balletjes zilver, maar vandaag koop je ze in zeer diverse kleuren. Zoals alle magneten hebben ook deze balletjes een plus- en een minzijde ofwel een noord- en een zuidkant waarmee ze elkaar aantrekken en stevig aan elkaar vast gaan zitten.

SPEELGOED VOOR JONG EN OUD
Deze schattige balletjes zijn allang niet enkel speelgoed meer. Je vindt ze vandaag de dag ook op mening bureau van menig drukbezette zakenman of -vrouw die tussen het harde, vaak stresserende werk door even willen ontspannen door een mooi vormpje in elkaar te zetten dat dan straks ook nog eens als decoratie ergens op het bureau kan worden gezet.

ALLEEN OF MET VELEN
Als je Neocube balletjes koopt dan zitten ze met z’n 216 in een mooie kubus verpakt, maar je gebruikt ze natuurlijk met zoveel als je dat zelf wil. Sommige mensen gebruiken zelfs maar één balletje om er die mooie vakantiefoto die ze zo koesteren mee op de koelkast te plakken. Anderen vinden één eigenlijk maar “geen” en maken een kleurrijk kader rond diezelfde foto. Alles mag, alles kan, zolang je je creativiteit maar helemaal de vrije loop laat gaan.

VAN KUBISME TOT ARMBAND
Zoveel fantasie als jij in je hoofd hebt, zoveel mogelijke figuren en creaties kan je maken met deze leuke magneetballetjes. Sommige vrouwen dragen er kleurrijke armbanden van terwijl anderen dan weer liever een strakke kubus maken die ze waar ze maar wensen neer kunnen zetten. Maar, er is zoveel meer dan dat wat je met deze leuke hebbedingetjes kan maken. Tik hun naam in op de computer en je krijgt zoveel voorbeelden dat je niet zal weten waar je eerst aan wil beginnen.

WEG MET DIE VERVELENDE GEWOONTES
Zoals dat nu eenmaal gaat bij fidget toys of in het Nederlands friemelspeelgoed kunnen ook deze balletjes je op een heel aparte manier helpen om van een paar vervelende, zelfs ongezonde gewoontes af te komen. Weet jij bijvoorbeeld ook niet waar je met je handen moet blijven nu je eindelijk gestopt bent met roken? Haal die magneetballetjes tevoorschijn en ga aan de slag. Word je nerveus als je moet wachten en ga je dan nagelbijten? Steek wat magneetballetjes op zak en besteed wachttijden voortaan op een leuke, creatieve manier.

Zo zie je dus maar, simpel in al hun eenvoud en toch zo veelzijdig dat je er uren zoet mee zal zijn.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader