Computer-ICTOnline Marketing | Webdesign

Google Data Analytics Certificate

Hoe gaat het jongens wally hier welkom terug op het kanaal vandaag ik ga het google data analytics professional certificaat herzien in de afgelopen drie weken ik heb de cursus gevolgd en ik heb eindelijk het programma voltooid ik ben zo enthousiast om te delen het met jullie ik ga mijn ervaring delen het voltooien van het certificaat we gaan mijn eerste gedachten over het programma doornemen wat u kunt leren van de acht cursusreeksen op welke gebieden u zich moet concentreren, afhankelijk van uw competentie hoe voltooi de cursus in recordtijd en mijn laatste gedachten en aanbevelingen voordat we in de video springen, ik wil een grote schreeuw uitspreken naar alle nieuwe abonnees die we de afgelopen weken hebben gehad en ook naar de mensen die contact hebben opgenomen via e-mails en opmerkingen en vroeg of ik deze video mocht maken, dus laten we naar google springen heeft gezegd dat tegen 2025 50 van zijn werknemers bijscholing nodig zullen hebben en in A B om die kloof te overbruggen heeft google verschillende loopbaancertificaten gelanceerd om p eventueel aspirant-werkzoekenden trainen in de verkrijgbare vaardigheden voor de toekomst een van die certificaten is het Google Data Analytics-programma en na maanden van de lancering van het programma heb ik eindelijk de moedige stap gezet om me in te schrijven en ik ben zo enthousiast om te delen hoe het programma eruit ziet als je voor het eerst besluit om je in te schrijven, moet je bedenken hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan het voltooien van het programma, zo vaak heb ik mensen zich voor programma’s zien inschrijven en ze komen nooit aan het einde van het certificaat op een bepaald moment van bij het maken van deze video zijn er meer dan honderdvijftigduizend mensen ingeschreven voor de eerste cursus en wat me opviel tijdens het doorlopen van het programma was dat het aantal steeds kleiner werd naarmate ik doorging naar de latere stadia van het programma.

In en ik stopte ergens in het midden slechts ongeveer tienduizend mensen wereldwijd hebben het programma daadwerkelijk voltooid, wat minder is dan tien procent van zijn andere aantal deelnemers mieren hebben zich ingeschreven voor de eerste cursus, dus ik denk dat als je het programma moet volgen, je er dan toe verbindt om helemaal te gaan totdat je het certificaat hebt behaald. Ik ga een paar trucjes geven om later in de video in recordtijd te eindigen ga er helemaal voor als je besluit te beginnen, het heeft echt geen zin om het programma niet af te ronden , want als je je eenmaal hebt aangemeld , heb je geen toegang tot het programma tenzij je je abonnement verlengt, dus technisch gezien is al je harde werk weg en hoewel je krijgt een certificaat voor het voltooien van een cursus als u elk van de acht cursusreeksen voltooit Ik denk niet dat het individuele certificaat voor het voltooien van de kosten op zichzelf van belang is, ten eerste krijgt u inzicht in de praktijken en processen die worden gebruikt door junior of vermoorde data-analisten in hun dagelijkse werk begrijpt u ook hoe u gegevens kunt opschonen, ordenen en transformeren voor analyse, uw bevindingen visualiseren en presenteren in dashboards en pres kosten één en twee gaat eigenlijk over de basis en een inleiding tot data- analyse het gaat over hoe organisaties data-analisten nodig hebben om hen te helpen hun processen te verbeteren kansen en trends identificeren nieuwe producten lanceren en doordachte beslissingen nemen cursus twee is gebaseerd op een onderwerp dat behandeld in cursus één door je kritisch te laten denken over hoe je effectieve vragen kunt stellen om datagestuurde beslissingen voor mij te nemen.

Tips en argumenten

Dit was echt inleidend en ik vond het een beetje saai om te luisteren . je bent geen beginner als je 100 procent scoort, mag je overstappen naar twee kosten en vervolgens ook drie. Ik raad aan om de spin-run-optie te gebruiken om je competentieniveau te meten en ook wat tijd te besparen, maar als je nieuw bent naar het veld, dan is het waarschijnlijk logisch om door te gaan, aangezien het programma zo is gestructureerd dat u geleidelijk uw vaste begrip van de concepten kunt opbouwen drie was waar we echt begonnen in de kern van het programma te komen, hier maak je kennis met het gebruik van spreadsheets en het extraheren van georganiseerde gegevens, omdat vier en vijf volgen op de basis die in cursus is gelegd 3 je kunt je technieken voor het opschonen van gegevens uitbreiden met behulp van spreadsheets en past sql-query’s toe op het opschonen en transformeren van gegevens en leert hoe u berekeningen voltooit met behulp van sql-query’s dit is ook waar u leert hoe u uw cv kunt maken en uw LinkedIn-profiel kunt bewerken en ook uw professionele netwerkcursus kunt opzetten 6 is waar u komt leer hoe u visuele dashboards kunt maken met behulp van tableau deze cursus viel mij op als de beste cursus uit de achtste cursusreeks vanwege het enorme scala aan beschikbare bronnen Ik merkte dat ik de meeste links naar de websites en blogposts over visualisaties die u zult leer over de methode van visualisatie zonder enige moeite , evenals de andere prachtige visualisaties die wat creativiteit zouden opwekken eatieve gedachten, terwijl je leert hoe je verhalen kunt vertellen met je visualisaties en effectieve presentaties kunt maken over de bevindingen van je analyse, omdat 7 gaat over het analyseren van het organiseren en visualiseren van gegevens we gebruiken onze pakketten je leert over thai reverse ggpro 2 en net als andere delen van de cursus, zelfs als je geen programmeertaal hebt het tempo waarin de cursus wordt gegeven maakt het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen want acht is het laatste stukje van de puzzel je legt alles in elkaar wat je hebt geleerd en pakt een probleem aan case study hier leer je hoe je in de toekomst andere projecten op je kunt nemen er zijn ook bronnen die je zullen helpen een projectportfolio op te bouwen en ook ideeën voor projecten aan te bevelen die je kunt aannemen in een cursus samenvatting er staat dat deze cursus wordt verwacht om u ongeveer zes maanden in beslag te nemen met een aanbevolen tempo van 10 uur per week, ik vind dit volkomen onnauwkeurig, aangezien sommige van de de tijd die werd toegewezen aan leesmateriaal waar en oefenquizzen schromelijk werden opgeblazen het videomateriaal en het leesmateriaal gaan hand in hand, dus sommige van de concepten die je op de video bekijkt, worden herhaald in het leesmateriaal ik heb persoonlijk beter geleerd video’s te bekijken, dus mijn focus lag op het videomateriaal en ik kwam meestal gewoon door het leesmateriaal ik zorgde er ook voor dat ik mijn video’s op 1.5 snelheid bekeek, tenminste omdat er veel pauzes waren tussen elke zin voor elke cursus je hebt wekelijkse ongecontroleerde oefenquizzen en beoordeelde opdrachten voor de oefenquizzen je kunt ze zo vaak mogelijk voltooien, terwijl je de beoordeelde opdracht maximaal drie keer per acht uur kunt voltooien als je het verleden niet haalt, dus mijn strategie was wanneer ik elke week begin, ik ga meestal gewoon naar de beoordeelde opdracht en die eerste poging heb voltooid als ik voor de quiz slaag, kan ik gewoon doorgaan naar de volgende week en als ik wat vragen krijg we hebben het mis ik hoef me alleen op die gebieden te concentreren en dan om de test opnieuw te doen ik raad deze strategie aan als je dat bent als je geen beginner was als je nieuw bent is het beter om niet te haasten met transacties door te gaan en je competentie geleidelijk op te bouwen i heb het gevoel dat Google veel heeft nagedacht en gewerkt om deze cursus zo gemakkelijk verteerbaar mogelijk te maken.

Het is goed gestructureerd met veel projectgebaseerde vragen ingebouwd in de quizzen. Ik vind het geweldig dat ze zich alleen concentreerden op gebieden die belangrijk zijn bij het oplossen van elke dag zakelijke taken, dus ook al leer je over spreadsheets en sql, je leert het alleen op een manier die ertoe leidt dat een zakelijk probleem wordt opgelost. Ik raad dit programma aan voor een instapniveau of iemand die op zoek is naar een rol als gegevensanalist als je meer dan twee jaar ervaring hebt met data-analyse, kun je het programma nog steeds volgen , de eerste vijf cursussen kunnen tijdverspilling zijn, maar ik geloof dat je wat waarde vindt in de kosten zes zeven en achtste Het enige grote nadeel voor mij is het feit dat het zorgcentrum alleen van toepassing is op kandidaten die in aanmerking komen om in de VS te werken, dus niet-ingezetenen van de VS kunnen toch niet profiteren van het baanaanbod voor 39 dollar per maand denk ik het voordeel gaat naar de keerzijde, dus als je wat geld over hebt en je gegevensanalyse een kans wilt geven, is dit je kans als je enige waarde uit deze video hebt gehaald, like dan en abonneer je hieronder, bedankt voor het kijken, ik zal zien.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button
ajax-loader