Fietsen

Elektrische transportfiets bij een fietsenwinkel

De Spirit E-Cargo N8, de duurste elektrische transportfiets

De Spirit E-Cargo N8 is de duurste elektrische fiets voor vrouwen. Deze fietsen worden ook wel E-Cargo Elektrische transportfietsen genoemd. Hij kan voor verschillende doeleinden dienen. De E-Cargo N-8 heeft 8 versnellingen die zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. Het heeft een sterk maar toch licht aluminium frame. De batterijduur van de elektrische transportfiets is langer dan die van elke andere goedkope elektrische fiets. Als je hem volledig oplaadt, kun je er 130-150 kilometer mee rijden. Met andere woorden, je kunt de hele dag fietsen zonder je zorgen te maken over het opladen.

Versies van elektrische fietsen:

Wil je een goedkopere elektrische transportfiets met vrijwel dezelfde functies als de hierboven genoemde fiets? Dan kun je kiezen voor de goedkopere versie van de elektrische fiets met drie versnellingen, genaamd Spirit E-Cargo N3. Het heeft de vergelijkbare functies van de Spirit E-Cargo N8 met minder vermogen en een designer look tegen een zeer redelijke prijs. Hierdoor krijgt iedereen de kans om een soortgelijke fiets uit te proberen.

Voordelen van elektrische transportfietsen:

Daarnaast heb je elektrische omafiets. Je kan tevens een omafiets kopen. Een interessante eigenschap van de E-Cargo N-3 is dat als er ’s nachts licht op valt, hij zichtbaar is voor andere weggebruikers. De elektrische transportfiets is gebruiksvriendelijk en kan een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur halen. De batterij zit achterin en is draagbaar. Men kan het verwijderen en nog steeds de fiets gebruiken totdat de batterij is opgeladen. Hierdoor kun je altijd nog de fiets als een conventionele fiets gebruiken mocht je terug willen naar een fiets zonder ondersteuning.
De fiets heeft LED-verlichting aan de voorkant die zeer weinig lading verbruikt en er hoogwaardig uitziet. Daarnaast maken de acht versnellingen het zeer comfortabel om te rijden. Extra versnellingen zorgen voor meer kracht die de fietser kan gebruiken wanneer hij moe is of tijdens noodgevallen.
Twee versies van de elektrische transportfiets maken het super kostenvriendelijk. Mensen kunnen het model kiezen dat ze zich kunnen veroorloven met bijna dezelfde functies. Bovendien zijn de fietsen zo ontworpen dat de wind een minimale weerstand biedt en je gemakkelijk in alle terreinen en omstandigheden kunt toeren met deze fietsen.

Elektrische fietsen

Conclusie:

Tot slot, na het lezen van deze verbazingwekkende functies, moet je denken aan een bezoek aan de beste fietsenwinkel in Nederland om de elektrische transportfiets te bekijken. Je kunt naar de fietsenwinkel in Utrecht gaan en vragen naar de E-Cargo N-8 of Spirit E-Cargo N-3. Je kunt ook een proefrit maken als je dat wilt, en vervolgens kun je beslissen om er één te kopen als het voldoet aan jouw vereisten.

Mocht het product je echter later toch alsnog niet bevallen, of mocht je een fout ontdekken met de fiets, dan kun je het ook terugsturen en jouw geld terugkrijgen, of omruilen voor een ander product. Al met al is het zeker waard om uit te proberen, omdat je altijd nog een andere fiets kunt proberen. Wacht niet langer, fiets met een e-bike naar plaatsen die je normaal met een normale fiets nooit zou kunnen bereiken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button
ajax-loader