Fietsen

E-bikes kopen is de nieuwe hype

 

Waarom E-bikes?

Het kopen van E-bikes biedt dezelfde geweldige voordelen als de traditionele fietsen met inbegrip van kostenbesparingen (geen vergunning of verzekering nodig), verbeterde gezondheid en meer bezichtigen dan dat je normaal überhaupt kon bereiken met een normale fiets zonder moe te worden. Een elektrische mamafiets (moederfiets) heeft voordelen ten opzichte van traditionele fietsen omdat ze behulpzaam zijn bij het beklimmen van heuvels en het vechten tegen de wind vergemakkelijken. Soms ben je moe, en je wilt niet trappen, of je hebt pijn, dan kan de elektrische fiets je helpen om deze situaties op te lossen.
Volgens Pam Mandel, een 56-jarige freelance schrijfster en zelfverklaarde “hardcore fietser” uit Seattle, begonnen haar knieën en rug pijn te doen na lange ritten op haar gewone fiets, vooral over het heuvelachtige terrein van haar stad. Dat veranderde toen ze vijf jaar geleden haar eerste elektrische fiets kocht.

E-bikes

 

Voordelen:
Een elektrische mamafiets laat zijn berijders toe om sneller te gaan dan de meeste fietsers en in sommige gevallen auto’s. Ze helpen je verder, sneller en langer te fietsen. Omdat je meer fietst, zul je meer trappen – ongeacht of die elektrische motor je helpt bij het fietsen. Het is opbeurend nieuws voor jouw hart, longen en polsslag omdat oneindig veel logische onderzoeken het verband hebben aangetoond tussen standaard lichaamsbeweging en verminderde gevoelens van angst. Het kopen van E-bikes bespaart niet alleen geld, maar ook hoef je niet te reizen in het overvolle verkeer in treinen en bussen.
E-bikes zijn ook ideale toerfietsen. Dikkere banden zijn standaard, en vele hebben plek om fietstassen en bagagedragers te monteren. Het betekent dat het rijden van aanzienlijke afstanden niet alleen aangenamer maar ook plezanter zal zijn, wederom met het argument dat de motor kan worden ingeschakeld om te helpen wanneer de zwaarte van jouw kampeeruitrusting ervoor zorgt dat jouw benen willen stoppen.
E Bikes moeten worden opgeladen en het kan tot 50km halen met één lading. Sommige elektrische moederfietsen hebben ook ingebouwde verlichting, Bluetooth, GPS en anti-diefstal alarmen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over fietsdiefstal.

Milieuvriendelijk

Ze zijn nuttig om het milieu uitstootvrij te houden. Ze dragen dus niet bij aan de luchtvervuiling. E-bikes zijn perfect voor verkeer op korte en lange afstanden.

Gevoel van Zekerheid:

Je hebt diverse fietsen, zoals elektrische damesfietsen. Mandel zegt dat het gebruik van elektrische fietsen om van en naar vaste afspraken in Seattle te komen haar iets heeft gegeven wat ze nooit had toen ze nog auto reed: een gevoel van zekerheid. Vroeger reed ze een rit van 13 kilometer die tot anderhalf uur per enkele reis kon duren als ze vastzat in het spitsuur. Met haar elektrische fiets was het altijd 45 minuten, wat er ook gebeurde. “Ik kon mijn planning daarop afstemmen,” zegt ze. “Dat maakte een enorm verschil in mijn houding en woon-werkverkeer.”
Dus, als je bereid bent om een E-bike te kopen, rekening houdend met de bovenstaande genoemde voordelen, kun je een bezoek brengen aan de fietsenwinkel in Amsterdam, Nederland. Waar wacht je nog op? Ben jij ook geïnteresseerd in Spirit fietsen? Dan raad ik je graag aan om fietsen te kopen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader