Transport en Logistiek

Twee tips voor meer ruimte maken in je magazijn

Merk je dat het een beetje krap begint te worden in je magazijn? Te weinig ruimte hebben is een van de dingen waar veel magazijngebruikers en magazijneigenaren tegenaan lopen. In dit artikel willen we je daarom twee tips meegeven waarmee je meer ruimte kan maken in je magazijn. Hiervoor hoef je geen extra ruimte te huren of een extra ruimte bij te bouwen. Deze twee tips zijn voor het benutten van de ruimte van het magazijn dat je al hebt. Lees hieronder onze twee tips voor het benutten van de ruimte in je magazijn:

 

Installeer een entresol voor optimaal benutten van de ruimte 

Onze eerste tip is om een entresol of ook wel entresolvloer aan te schaffen. Een entresolvloer is een verdiepingsvloer of ook wel tussenvloer die je tussen vloeren kan plaatsen. Hiermee kun je de ruimte optimaal benutten. Hiervoor bouw je een vloer tussen twee vloeren, onder een vloer, boven een vloer, of wat past in je magazijn. Op deze manier heb je weer extra ruimte om spullen op te slaan of mensen te laten werken. Met een entresol bouw je als het ware een extra verdieping in de ruimte, zodat je de ruimte nog meer kunt benutten.  

 

Koop magazijnkasten voor het opslaan van alle spullen

Onze tweede tip is om magazijnkasten aan te schaffen. In een magazijnkast kan je veel kwijt en deze zijn uiteraard speciaal gemaakt voor in een magazijn. Heb je bijvoorbeeld veel spullen en producten die overal rondslingeren, maak hier dan een speciale magazijnkast voor. Zo weet iedereen ook waar alles naartoe moet en blijft de werkplek netjes. Dan zul je al snel merken dat er meer ruimte ontstaan. Een magazijnkast kan voor van alles gebruikt worden en zal zeker meer ruimte maken in je magazijn. Gebruik het bijvoorbeeld voor projecten, producten die nog verkocht moeten worden, gereedschap, kleding en nog veel meer. Dan ligt dat in ieder geval niet meer los in de ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader